Institucionalni
KDO SMO
KDO SMO

Družba AK Automotive, ki je del avtomobilske industrije in deluje pod okriljem Holdinga Küçükoğlu, je začela delovati leta 2018 z nakupom družbe Cimos d.o.o. iz holdinga Palladio.


Ak Automotive ima svoj sedež v Kopru - Slovenija in na svojih 17. 000 kvadratnih metrih pokritih prostorov izdeluje varnostne mehanizme, kot so pedalni sklopi, različni tečaji, ročne zavore in pa karoserijski dele za svetovne proizvajalce avtomobilov.

S svojim zglednim preskusnim laboratorijem AK Automotive ponuja storitve, kot so razvoj izdelkov, simulacijske metode, izdelava prototipov, oblikovanje in preverjanje procesov, vse to, da bi izpolnili pričakovanja svojih strank.

S strokovnjaki na različnih področjih Ak Automotive stremi in nadaljuje s trajnostjo rastjo in tako pomembno prispeva k razvoju tako turškega kot tudi slovenskega gospodarstva. Spoštovanje človekovih pravic, nenehni razvoj ter skrb za varno in zdravo delo so naše prioritete.

NAŠE POSLANSTVO, VIZIJA IN VREDNOTE
NAŠE POSLANSTVO, VIZIJA IN VREDNOTE

POSLANSTVO

Proizvodnja preverjenih izdelkov in storitev za avtomobilsko industrijo z učinkovito uporabo virov, znanja ter izkušenj:
- Brezpogojno zadovoljstvo strank,
- Uresničevanje pričakovanj družbe, okolja in deležnikov
- Spoštljiv odnos do vseh deležnikov.

VIZIJA

Naš cilj je postati eno od treh najboljših podjetij v Evropi, ki dobavlja tečaje in avtomobilske mehanizme z uporabo najnovejše tehnologije v avtomobilski industriji.

NAŠE VREDNOTE
NAŠE VREDNOTE

NAŠE VREDNOTE

Iskrenost
Z vsemi deležniki si želimo vzpostaviti zaupljiv odnos, brez zavajanja. Naše vodilo je iskrenost in konstantno vzdrževanje takšnih odnosov.

Enakost
Vzpostaviti enakovreden odnos z vsemi deležniki, ne glede na jezik, vero, raso ali spol.

Transparentnost
Deležnikom našega podjetja zagotavljati razumljive, relevantne, zanesljive in preverjene informacije pravočasno ter v okviru načel zaupnosti.

Zanesljivost
Prizadevamo si, izpolnjevati naše zaveze na najboljši možen način, pravočasno in v skladu s pričakovanji naših deležnikov.

Spoštovanje do sočloveka
Izpolnjevanje naših odgovornosti do vseh deležnikov, sodelavcev in okolja. Vzpodbujanje timskega dela, učenje sodelavcev kako delati in delovati skupaj in za skupno dobro.

Varnost
Glavno vodilo je ustvariti varno in zdravo delovno okolje v skladu s spoštovanjem do sočloveka in človekovih pravic. Ustvariti okolje, kjer smo vsi v holdingu Küçükoğlu soodgovorni za spoštovanje teh načel, začenši z vodstvom holdinga.

Spoštovanje okolja
Stremimo k gospodarskem razvoju in napredku na ekološko sprejemljiv način in z izpolnjevanjem odgovornosti do prihodnjih generacij.

VARNOST PRI DELU
VARNOST PRI DELU

POLITIKA VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU:

S politiko varnosti in zdravja pri delu želimo zagotoviti vsem zaposlenim delovno okolje, ki ustreza zdravstvenim in varnostnim standardom ter zagotoviti delovno okolje po principu »Varnost na prvem mestu«, kjer se delovne nesreče ne bodo dogajale.Naši zaveze na tem področju so naslednje:

- Ustvariti in povzdigniti zavedanje slehernega sodelavca, da je zdravo in varno delovno okolje nepogrešljiv sestavni del naših življenj;

- Preprečevanje poškodb in slabšanje zdravja;

- Poskrbeti, da vodje v našem podjetju konstantno spremljajo, opozarjajo in prispevajo k razvoju varnosti in zdravja pri delu;

- Popolno upoštevanje pravil ter navodil glede varnosti in zdravja pri delu;

- Reševanje tveganj pri izvoru z misijo na zagotavljanje varnosti za vse: naše sodelavce, podizvajalce in zunanje obiskovalce;

- Upoštevati vse zakonske zahteve s področja varnosti in zdravja pri delu;

- Vsi ukrepi na področju varstva in zdravja pri delu se izvajajo ob upoštevanju mnenj in predlogov naših sodelavcev, ter njihovih predstavnikov.

- Z našo politiko varstva in zdravja pri delu seznanjati vse sodelavce znotraj holdinga Küçükoğlu in tiste, ki delajo v imenu holdinga Küçükoğlu. Seznanjanje širše družbe in vseh povezanih organizacij z našo politiko glede varnosti in zdravja pri delu.

REFERENCE
REFERENCE
CERTIFIKATI
CERTIFIKATI

IZDELKI

TRAJNOSTNI RAZVOJ
TRAJNOSTNI RAZVOJ

V okviru preobrazbe, ki smo jo začeli, smo svoje dejavnosti na področju okolja, sociale in upravljanja podjetij združili pod sloganom "Trajnost". Pri doseganju uspešnosti na vseh področjih v okviru trajnosti smo opredelili vprašanja analize interesnih skupin, ki jih je treba obravnavati v prvi vrsti.

Pri določanju naših vprašanj smo se v glavnem sklicevali na povratne informacije strank in sektorske trajnostne trende. Zaposleni so naša družbena prioriteta, saj želimo povečati njihovo zadovoljstvo z zagotavljanjem zdravega, varnega in zadovoljnega poslovnega okolja.

Raziskave in inovacije, ki se gibljejo v inovativnem okviru, so temelj vseh naših procesov. Proizvodno okolje, ki spoštuje človekove pravice, je med nepogrešljivimi in je na vrhu naših ciljev, ki jih želimo razširiti na dragoceno dobavno verigo, ki jo imamo.

SUSTAINABILITY REPORT

POLITIKA KADROVANJA
ZAPOSLITVENI OBRAZEC
ZAPOSLITVENI OBRAZEC
Življenjepis :
DODAJ PRIPONKO

Vaše osebne podatke obdelujemo za namene zaposlitve v našem podjetju.

Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka zaposlitvenega postopka (tj. izbire kandidata) in 30 dni po zaključku za namene obravnave morebitnih pritožb glede zaposlitvenega postopka.

POLITIKA KADROVANJA
POLITIKA KADROVANJA

Vzpostaviti in vzdrževati odnos zaupanja in spoštovanja med zaposlenimi in vodstvom, ki temelji na načelu človeškega dostojanstva za obstoj, integriteto in prihodnost naše skupine podjetij, zagotoviti okolje, v katerem so vsi zaposleni odgovorni in se nenehno izpopolnjujejo ter prispevajo k svojemu osebnemu razvoju.

AKADEMIJA DATATECHY
KAKOVOSTI
POLITIKA KAKOVOSTI
POLITIKA KAKOVOSTI

Družba Ak Automotive je zavezana k spodaj navedenim načelom, da bi s pravilnim razumevanjem pričakovanj strank, zaposlenih in družbe zagotovila trajnostno prihodnost:

- Upoštevamo vse veljavne lokalne in nacionalne zakone, v vseh pravnih odnosih delujemo pošteno in pregledno ter spoštujemo etične vrednote;
- Skrbno varujemo zaupnost našega podjetja, naših strank, zaposlenih ter drugih povezanih oseb in organizacij;
- Zaposlenim nudimo konstantno rast in razvoj s povabilom k aktivni participaciji, saj se zavedamo, da so človeški viri najdragocenejši za rast in razvoj ter uresničevanje ciljev podjetja;
- Izvajamo sistem vodenja kakovosti s strateškim modelom vodenja v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi standardi na podlagi stalnih izboljšav;
- S politiko nič napak, ob pravem času in z ustreznimi rešitvami izpolnjujemo pričakovanja naših strank;
- Oblikujemo in proizvajamo sistemske dele z najnovejšo tehnologijo, pri čemer strogo upoštevamo potrebe naših družbenih interesnih skupin in si prizadevamo postati eno najboljših podjetij v Evropi.

OKOLJSKO POROČILO
R&D
RAZVOJNO – RAZISKOVALNI (R&D) CENTER AK AUTOMOTIVE
RAZVOJNO – RAZISKOVALNI (R&D) CENTER AK AUTOMOTIVE

Razvojno – raziskovalni center podjetja AK Automotive s svojo skupino strokovnjakov na področju načrtovanja in oblikovanja svojim strankam zagotavlja storitve oblikovanja tečajev za pokrove motorja, avtomobilskih vrat ter delov karoserije, načrtovanje sistemov pasivne varnosti, pedalnih sklopov, ročnih zavor, vratnih zapahov in ščitnikov.

Poleg projektov za stranke se naša strokovna ekipa ukvarja z oblikovalsko usmerjenimi projekti za razvoj inovativnih izdelkov.

Znotraj&D centra se uporabljajo naslednje tehnologije:
• Catia (3 postaje)
• Siemens NX (1 postaja)

V okviru R&D acentra naši strokovnjaki opravljajo naslednje naloge:
• Razvoj proizvodov in mehanizmov
• Iskanje rešitev za zmanjšanje teže proizvodov
• Iskanje in testiranje alternativnih materialov
• Iskanje rešitev za varnost potnikov in drugih udeležencev v prometu

RAZVOJU IZDELKOV
TESTNA OPREMA
TESTNA OPREMA

Testiranje materiala
*Analiza mikrostrukture
• Analiza zvarov
• Natezni preskusi
• Ocena trdote
• Analiza penetrantov
- Preizkus togosti - lomna obremenitev
• Meritve obremenitve in premika ene osi
• Razpon obremenitev do 100kN
• Premik ±800mm
• Nadzorovana hitrost 0-60mm/s
- Test utrujenosti
*Na voljo je oprema za testiranje delovanja, specifična za izdelek
- 3D merjenje
*1000x850x850 mm zmogljivosti
*1500x1200x850 mm zmogljivosti
*1000x850x850 mm zmogljivosti
- Merjenje Visio projekcije
- Klimatska komora
*Temperatura od -40 to 170°C / Razpon vlažnosti 5-95% / Učinkovita prostornina 1m3 (1x1x1)
*Temperatura od -40 to 100°C / Razpon vlažnosti 5-95% / Učinkovita prostornina 8m3 (2x2x2)
- Simulacija trka avtomobilskih komponent
• Tlak 200bar
• Največji hod 1000 mm
• Največja pospeševalna sila 130kN
• Maksimalna zavorna sila 200kN
• Največja energija 85000 J
• Največja masa vzorca 300kg

PIŠITE NAM

Strinjam se, da bo podjetje moje osebne podatke uporabilo samo za odgovor na moje sporočilo.

Vaše osebne podatke bomo hranili kot dokaz poslovne komunikacije 2 leti od prejema.

Naslov

Cesta Marezganskega upora 2 6000 – Koper / Slovenia


Pošta

info@akautomotive.eu


Telefon

+ 386 566 58569